Lage Weide - Valkenwaard

Geplaatst door: Gemeente Valkenswaard

Specificaties

Prijs vanaf:
€455
Prijs tot:
€ 455
Oppervlakte vanaf:
0 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
81

Project omschrijving

In de gemeente Valkenwaard worden in het project Lage Weide circa 81 bouwkavels uitgegeven.

Wachtlijst
Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Lage Heide is het nodig om ingeschreven te staan op de wachtlijst van de gemeente. De datum van inschrijving is bepalend voor de plaats op de lijst. Op basis van chronologische volgorde (langst ingeschrevenen eerst) zal de gemeente gegadigden per brief benaderen. De wachtlijst bevat 700 ingeschrevenen.

Uitgifte bouwkavels
De werkwijze voor het uitgeven van de bouwkavels is vastgelegd in het uitgifteprotocol. Voorafgaand aan de toepassing van dit uitgifteprotocol wil de gemeente van de ingeschrevenen op de wachtlijst weten of ze belangstelling hebben voor één van bouwkavels die in 2012 worden uitgegeven. Daarom hebben alle ingeschreven rond 11 mei een brief met antwoordformulier ontvangen. Zij kunnen tot 1 juni reageren. Afhankelijk van de respons behoudt de gemeente Valkenswaard zich het recht voor het uitgifteprotocol aan te passen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels