Villa Nobilis

Geplaatst door: SDK Vastgoed bv

Specificaties

Prijs vanaf:
Oppervlakte vanaf:
0 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
11

Project omschrijving

Op Villa Nobilis woon je niet zomaar, daar leef je te midden van historie. Omgeven door eeuwenoude bomen die ver verstreken tijden en een rijke geschiedenis ademen. Een plek waar je jezelf trots en nederig tegelijk voelt. Villa Nobilis kent een rijke geschiedenis. Te midden van groene reuzen werd hier ooit de weelderige villa gebouwd van de directeur van de Valkenswaardse sigarenfabriek Willem II. Het natuurrijke gebied ligt er echter al ruim twintig jaar stilletjes bij. Tot nu. Het terrein wordt momenteel ontwikkeld tot exclusief woongebied en zal plaats bieden aan 11 ruim bemeten bouw kavels. Kavels waarop een woondroom werkelijkheid kan worden. Meer informatie over kavelgroottes en prijzen in 2021.

De ontwikkelaar Villa Nobilis wordt ontwikkeld door SDK Vastgoed, een onafhankelijk ontwikkelaar met veel aandacht voor detail en oog voor de ruimte van morgen. SDK Vastgoed is onderdeel van het VolkerWessels-concern en ontwikkelt projecten voor eigen rekening en risico, in opdracht van gemeenten en corporaties, of in samenwerking met verschillende partijen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels