Veghels Buiten, buurtschap De Kloostertuinen

Geplaatst door: Gemeente Meierijstad

Specificaties

Prijs vanaf:
€168.400
Prijs tot:
€ 363.900
Oppervlakte vanaf:
431 m2
Oppervlakte tot:
1331 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
11

Project omschrijving

In buurtschap De Kloostertuinen, gelegen in het unieke woongebied Veghels Buiten, heeft de gemeente Meierijstad 11 bouwkavels te koop. In dit landelijk gelegen buurtschap is ruimte voor in totaal zo’n 185 woningen. Het buurtschap is geïnspireerd op het Brabantse klooster van vroeger, waar een kloostergebouw  werd omringd door verschillende kloostertuinen. In die tuinen verbouwde men medicinale kruiden of hop en mout voor Brabants bier. Buurtschap De Kloostertuinen is een eigentijdse interpretatie van dit klooster met tuinen. Op de 14 bouwkavels mogen ruime vrijstaande villa's worden gebouwd. In de keuze van de architectuur is veel vrijheid. Modern, klassiek, nostalgisch, het kan allemaal. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in het kavelpaspoort. Opvallend is de lage schuine kap. Ook de landelijke en robuuste uitstraling van de villa's is een karakteristiek kenmerk. De kavels bieden ruime mogelijkheden voor praktijk of kantoor aan huis. Of bijvoorbeeld voor een atelier. Hier realiseer je al je woondromen. Belangstelling voor deze kavels?

Neem contact op met de gemeente Meierijstad via onderstaande formulier

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels