De Haag 12 A

Geplaatst door: VDMakelaar

Specificaties

Prijs vanaf:
€241.350
Prijs tot:
€ 241.350
Oppervlakte vanaf:
806 m2
Oppervlakte tot:
806 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Beschrijving
Dit kavel van ca. 806 m2 ligt in het erf De Haag 12, in een groene en landelijke omgeving met een geplande 8 woningen, waarvan er al een aantal gerealiseerd zijn. Het erf is onderdeel van het project “Veghels Buiten”. Op dit kavel mag een vrijstaande villa/erfwoning worden gebouwd of de helft van een 2-onder-1-kap villa/erfwoning. De erven zijn geïnspireerd op de Brabantse boerenerven van vroeger, waar een langgevelboerderij en schuren op een erf waren gebouwd. De woning is de eigentijdse interpretatie van één van de schuren op zo’n boerenerf. In de keuze van de architectuur heeft men veel vrijheid. Of men nu kiest voor een moderne, klassieke of nostalgische stijl, er is veel mogelijk. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels voor de bouw van de woning. De kwaliteitsregels staan vermeld in het kavelpaspoort. Algemene kenmerken kavel Kaveloppervlakte: ca. 806 m2, waarvan ca.90 m2 groene rand en greppel. Bebouwing: max. 267 m2 – bebouwingspercentage: 30% Voor de inrichting van het erf zijn regels en voorwaarden opgenomen in het bestemmingsplan Veghels Buiten - Oude Ontginning 2015 en het Kwaliteitshandboek Veghels Buiten - Oude Ontginning. De volledige rapporten zijn te vinden op onder Downloads. Kavelpaspoort Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Landschappelijke inrichting en architectuur van de bebouwing, typische Brabantse karakteristieken, en de historie van het gebied zijn niet alleen leidraad maar ook een inspiratiebron voor dit project geweest. Voor de huizen die er gebouwd worden, zijn derhalve kwaliteitsregels opgesteld.

Je vindt ze in het kavelpaspoort:
kies De Haag 12a Voor “Veghels Buiten” hecht men groot belang aan duurzaamheid met name voor het materiaalgebruik, de waterhuishouding en het energieverbruik. De gemeente Veghel zorgt voor de bouw van een parkeerschuur waar iedere huiseigenaar recht heeft op twee parkeerplaatsen. De parkeerschuur wordt gezamenlijk eigendom van de bewoners, die zelf verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud. De gemeente Veghel zorgt niet alleen voor een centraal verhard erf met een ontsluitingsweg naar de openbare weg, maar ook voor de aansluitingen voor de riolering, gas, licht en water tot aan de kavelgrens. Ook deze kabels en leidingen worden na aanleg, gezamenlijk eigendom van de bewoners. Voor een compleet overzicht zie het kavelpaspoort.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels