Lambertshoeve

Geplaatst door: Gemeente Meierijstad

Specificaties

Prijs vanaf:
€245.800
Prijs tot:
€ 296.400
Oppervlakte vanaf:
580 m2
Oppervlakte tot:
772 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
10

Project omschrijving

Riant, landelijk en rustig wonen op royale kavels aan een “boerenerf”, midden in het groen. Dat is wat Erfbuurtschap Lambertshoeve in Veghels Buiten biedt.

Er is ruimte voor 10 woningen: 1 vrijstaande entreewoning op een kavel van 789 m2 en 9 vrijstaande of geschakelde erfwoningen op kavels variërend in grootte van 580 m2 tot 772 m2. De erfwoningen liggen direct aan het gezamenlijke erf.

De entreewoning is georiënteerd op de Buitendreef. Parkeren gebeurt in 2 gemeenschappelijke parkeerschuren. Vrije ligging en vrij uitzicht Erfbuurtschap Lambertshoeve ligt vrij in het landschap en wordt omringd door landelijk gebied.

Alle kavels grenzen direct aan het groen. Vanuit je huis heb je een fantastisch uitzicht en in je tuin geniet je volop van de rust en de natuur. Rondom het buurtschap zijn bomen aangeplant en ligt een greppel. Deze zorgen voor een groene afscherming van het erf en benadrukken het besloten karakter. Rust en ruimte Buurtschap Lambertshoeve ligt ten zuiden van de Erpseweg, tussen de Langsteeg en Ham, in het Veghelse buitengebied.

Het buurtschap ligt in deelplan Erpseweg-Zuid, waar meerdere kleine en grotere buurtschappen zijn en komen. Hier heb je alle ruimte. Ruimte om je heen, ruimte om je woondromen te realiseren, ruimte om wonen en werken te combineren, ruimte om te relaxen, ruimte om te leven zoals jij dat wil.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels