Bouwkavel Kerkweg 10 - Venhuizen

Geplaatst door: Steneker en van Westen Vastgoed B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€210.000
Prijs tot:
€ 210.000
Oppervlakte vanaf:
2490 m2
Oppervlakte tot:
2490 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Uw eigen huis laten bouwen? Dit is uw kans op een toplocatie in Venhuizen! Vanaf deze fijne plek bent u binnen 5 minuten in het winkelcentrum van Venhuizen. Hoogkarspel met zijn NS station ligt op 10 minuten evenals het winkelcentrum van Bovenkarspel. De binnenstad van Enkhuizen en het centrum van Hoorn liggen op 15 autominuten afstand. Het perceel is gelegen aan de lintbebouwing van Venhuizen. Het perceel is op het zuidwesten gericht, gelegen aan een boeren slootje. Op ca. 2490m² meter eigen grond heeft u nu de kans om uw eigen droomwoning te bouwen! Het bouwblok heeft een afmeting van circa 15m x 13,5m. Er staan 3 duurzame paardenboxen op het terrein, waarvan er 2 geschikt te maken zijn voor een paard met veulen. Op deze plek zou wellicht een carport c.q. schuur/garage kunnen worden geplaatst. Het weiland is deels omheind. Bovendien staan er twee overdekte bergingen (hoogte 1,5m) op het terrein. De bergingen zijn laag en zijn opgebouwd met damwandplaten. Op deze ruime kavel kunt u een woonhuis met eventueel bijgebouw bouwen; volgens het geldende bestemmingsplan: - Binnen het volledige bouwblok (zie tekening) mag gebouwd worden; - Het woonhuis mag een maximale bouwhoogte van 10 meter en een maximale dakhelling van 70% hebben; - Het bijgebouw (bijvoorbeeld een schuur of garage) mag een maximale goothoogte van 3,50 meter en een bouwhoogte van 7 meter hebben. Uiteraard dient dit te gebeuren binnen de regels die hiervoor in het bestemmingsplan zijn opgesteld, maar er zijn diverse mogelijkheden. Wat deze kavel extra bijzonder maakt is het prachtige vrije uitzicht over weilanden en landerijen. Er is nog geen bodemonderzoekrapport of archeologisch onderzoeksrapport aanwezig. Kopers worden in de gelegenheid gesteld om voor eigen kosten onderzoek uit te (laten) voeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Beperking aansprakelijkheid: Hoewel deze informatie met zorg is samengesteld beoogt de informatie niet volledig te zijn.

Verkoper zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheid van de vermelde informatie. Kopers dienen zelf bij de bevoegde instanties onderzoek te doen naar de geldende voorschriften en bepalingen. Aan de door ons opgestelde impressies worden geen rechten verleend.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels