Maasdonk - Vinkel

Geplaatst door: Ruimte voor Ruimte

Specificaties

Prijs vanaf:
€235.000
Prijs tot:
€ 325.000
Oppervlakte vanaf:
739 m2
Oppervlakte tot:
1608 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
10

Project omschrijving

Bouwgrond in Vinkel - gemeente Maasdank. De tien kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de noordoostzijde van Vinkel. Deze tien woningbouwkavels maken onderdeel uit van het nieuwe woongebied Vinkelse Slagen dat tussen de Weerscheut en de Lindenlaan wordt gerealiseerd. De kavels variëren in grootte van circa 739 m² tot circa 1.608 m² en liggen binnen het plan in het zogenaamde landgoed en de zone direct daaromheen. De woningen op het landgoed zijn geïnspireerd op landhuizen met ruime tuinen die de groenbeleving versterken. Datzelfde geldt voor de laanbeplanting binnen het plan. In de zone om het landgoed hebben de woningen het karakter van rentmeesterwoningen en boerderijen. Dit refereert aan vroeger tijden toen op het landgoed huizen stonden voor het personeel van de landeigenaar. De verkaveling is dusdanig dat er tussen de woningen veel ruimte bestaat, wat bijdraagt aan de rust en privacy die u op de kavel ervaart. Het gebied ten noorden van de locatie is bestemd voor groen en natuur.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels