Aan de Bredeweg - Waddinxveen

Geplaatst door: Wayland Developments

Specificaties

Prijs vanaf:
€575.000
Prijs tot:
€ 1.150.000
Oppervlakte vanaf:
2500 m2
Oppervlakte tot:
5000 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
6

Project omschrijving

Projectinformatie
Wonen in Waddinxveen aan de rand van de grote steden,  is landelijk wonen in het Groene Hart van de Randstad met alle voorzieningen binnen handbereik. U woont hier in de nabijheid van een stedelijke omgeving en werkt op een centraal gelegen locatie.

De gemeente Waddinxveen is door ondernemers uitgeroepen tot 4e MKB-vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland. In deze aangename woonplaats wordt “Aan de Bredeweg” gerealiseerd met een totaaloppervlakte van circa 26.000 m² en biedt ruimte aan maximaal 9 kavels voor realisatie van woon/werk situaties.

Elke kavel kan voorzien worden van een eigen identiteit. Kenmerkend voor het plan zijn de vele mogelijkheden in oppervlakte en bebouwingsvormen. Of u nu houdt van landelijk, modern of klassiek. Met de ruimte in het bestemmingplan is er voor iedere
doelgroep een passend ontwerp te realiseren.

Binnen project “Aan de Bredeweg” kunt u geheel naar eigen wens uw woon/werk situatie samenstellen. In een vrijblijvend gesprek met de architect worden uw wensen vertaald naar werkelijkheid. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor uw bedrijf, hobby of de tennisbaan die u altijd al wilde hebben, bij “Aan de Bredeweg” is het realiseerbaar.

Glasparel+
“Aan de Bredeweg” is onderdeel van het totaalproject Glasparel+ te Waddinxveen. Het plangebied is direct gelegen aan de Bredeweg te midden van lanen- en lintbebouwing die kenmerkend is voor de omgeving. Gelegen in een polderlandschap ademt “Aan de Bredeweg” de rustige plattelandssfeer uit, maar biedt u moderne en comfortabele mogelijkheden voor uw woon/werk situatie. De ideale woonplek, welke overal dichtbij is.

Planning

Een kavel “Aan de Bredeweg” is per direct beschikbaar. Tevens zijn de kavels per deelfase en in oppervlakte aan te passen aan de individuele wens. “Aan de Bredeweg” is onderdeel van het reeds vastgestelde bestemmingsplan Glasparel+.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels