De Landskroon Warnsveld | Zutphen

Geplaatst door: Derksen

Specificaties

Prijs vanaf:
€325.000
Prijs tot:
€ 515.000
Oppervlakte vanaf:
1286 m2
Oppervlakte tot:
3266 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Riante kavels van 1286m² tot 3266m² prachtig gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Zutphen, gelegen tussen de landgoederen Blek en Hackfort, in het coulissenlandschap tussen Zutphen en Vorden ook wel de parel van de Graafschap genoemd.

Prachtig vrij gelegen met toch alle faciliteiten van de stad op zeer korte afstand zoals winkelcentra en ziekenhuis maar ook sportvelden, paardensportcentrum en scholen zijn op korte afstand van De Landskroon gelegen. Op deze kavels mogen imposante grote woningen worden gebouwd van 800 +300 m³ tot 2000m³ inhoud. of u nu houd van klassieke of zeer moderne architectuur, uw eigen architect kan zich helemaal uitleven om uw wensen vorm te geven en zo uw droomhuis te realiseren.

Ook bent u altijd van harte welkom om ter plaatse te komen kijken en dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels