Bouwkavel Bergsheisteeg Weert

Geplaatst door: Arvalis BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€200.000
Prijs tot:
€ 200.000
Oppervlakte vanaf:
1.000 m2
Oppervlakte tot:
1.000 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

ALGEMEEN Het object betreft een bouwterrein van 1.000 m2 met daaraan gekoppeld een bouwbestemming/contingent voor het mogen bouwen van een burgerwoning. KADASTRALE SITUATIE Weert sectie AG nummer 459 0.10.00 ha ----------------

Totaal groot 0.10.00 ha BESTEMMING Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Bocholterweg-Bergsheisteeg’ vastgesteld op 28-06-2018 door de gemeente Weert. Het object heeft de enkelbestemming Wonen. OMSCHRIJVING Deze voor “Wonen” bestemde grond is bestemd voor, wonen met de daarbij behorende tuinen en erven, waterbergende en/of infiltrerende voorzieningen en erfbeplanting.

Met daaraan ondergeschikt:

• Kleinschalige agrarische activiteiten
• Aan huis gebonden beroepen en bedrijven
• Parkeervoorzieningen
• Groenvoorzieningen
• Verkeersvoorzieningen, waaronder perceelsontsluitingswegen
• Voorzieningen ten behoeve van openbaar nut
• Waterhuishoudkundige voorzieningen

De woning moét, en de bijgebouwen mogen, in het bouwvlak worden gebouwd. Er is maar 1 woning toegestaan. De inhoud van de woning mag maximaal 750 m3 bedragen. Behalve deze bestemde bouwkavel liggen er nog enkele initiatieven voor de bouw van nog enige woningen verderop de Bergheisteeg. Dit geldt eveneens voor het achterliggende terrein (perceel AG nummer 460). Deze initiatieven zijn nog in vroeg stadium en over het doorgaan kan thans derhalve niets gezegd worden. LEVERING EN AANVAARDING Levering en aanvaarding kan per direct, tijdstip in onderling overleg. VRAAGPRIJS De vraagprijs voor dit bouwperceel is € 200.000,= (vrij op naam)

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels