Grensweg Wehl

Geplaatst door: Buitenwonen

Specificaties

Prijs vanaf:
€175.000
Prijs tot:
€ 175.000
Oppervlakte vanaf:
2000 m2
Oppervlakte tot:
2000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Kavels in Wehl. Prachtig gelegen in het landelijk gebied en toch op korte afstand van de kern van het dorp Wehl bieden wij u deze bouwlocatie aan. Voor deze bouwkavel van circa 1.000 m² is een bouwvergunning afgegeven voor de bouw van een landschappelijk ingepast, vrijstaand woonhuis. Er is meer grond beschikbaar.

De koper is vrij om zelf een aannemer te zoeken.

De bouwkavel wordt te koop aangeboden inclusief bouwvergunning. Koper dient zich te conformeren met het inrichtingsplan. De aansluiting voor gas, water en elektra zijn reeds op het perceel aanwezig.

De mogelijkheid bestaat om de kavel te vergroten met circa 1 hectare grond.

Het bouwplan voor dit vrijstaande huis (inhoud maximaal 804 m³, woonoppervlakte 107 m²) is ontworpen door Bosma Architecten uit Silvolde. Er is een inpandige garage aanwezig en een multifunctioneel souterrain. De woonruimte is boven het maaiveld gelegen, waardoor er een prachtig uitzicht over de weilanden gerealiseerd kan worden. Tevens mag er een garage/berging aangebouwd worden van 75 m². De woning hoeft niet met souterrain gebouwd te worden, waardoor een kleinere inhoud ontstaat.

Omgeving:
Wehl is een plaats in de gemeente Doetinchem, in de Nederlandse provincie Gelderland. De plaats telt 6.807 inwoners (2006).

Tot 2005 was Wehl een zelfstandige gemeente, maar ten gevolge van een gemeentelijke herindeling werd Wehl bij de buurgemeente Doetinchem gevoegd. Vele mensen geloven nog in een oud verhaal; dat Karel de Grote op de Hettenheuvel stond, over de vlakte waar Wehl lag uitkeek en zei: Wat Een Heerlijk Land, waarbij de eerste letters van de woorden het woord Wehl vormen.

Door het landelijke karakter van de Achterhoek is Doetinchem uitgegroeid tot het centrum van deze streek. Veel Achterhoekers maken gebruik van de voorzieningen van die Doetinchem te bieden heeft zoals winkels, scholen, de schouwburg en het Slingeland Ziekenhuis. Het centrum van Doetinchem biedt een grote verscheidenheid van winkels.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels