't Hemelrijk - Welsum

Geplaatst door: Companjen en Riphagen Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€117.000
Prijs tot:
€ 425.212
Oppervlakte vanaf:
472 m2
Oppervlakte tot:
811 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

In het prachtige rivierenlandschap van de IJssel binnen de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn, Zwolle wordt een kleinschalig nieuwbouwplan gerealiseerd. Welsum is een zeer actief dorp met veel sociale en culturele evenementen. De ligging van het plan is ideaal: aan het einde van de bebouwing, grenzend aan weilanden. U bent met 15 minuten in Deventer en zowel Zwolle als Apeldoorn zijn binnen een half uur te bereiken. Kleinere plaatsen zoals Olst, Epe en Heerde zijn op korte afstand gelegen. Er worden/ zijn in totaal 10 ruime eengezinswoningen gebouwd, 4 riante 2-onder-1-kapwoningen en zijn er 3 kavels te koop. De eengezinswoningen en 2-onider-1-kapwoningen zijn al verkocht, dus wees er snel bij!

Op kavel 1 die 811m² groot is wordt een vrijstaande woning gebouwd met een afgeschuind dak op de voorgevel. De volgende extra's zijn bij de koopsom inbegrepen: - Geïsoleerde garage - Houten geïsoleerde garagedeuren - Verlengde keukenruimte van ca. 2 meter - Luifel boven voordeur - Dubbele tuindeuren met zijlichten en diverse andere meerwerkopties. De koopsom van bouwnummer 1 is: € 425.212,- v.o.n. (kavel + woning) Deze prijs is inclusief: boorpalen, nutsvoorzieningen, legeskosten. Kavel 11 is 512 m² groot en is € 124.000,- v.o.n. daar kan een woning op gebouwd worden waardoor de totaal prijs (kavel + woning) € 335.000,- wordt. U kunt er ook voor kiezen om zelf een woning te (laten) ontwerpen.

Kavel 12 is 472 m² groot en is € 117.000,-- v.o.n. daar kan een woning op gebouwd worden waardoor de totaal prijs (kavel + woning) € 329.000,- wordt. U kunt er ook voor kiezen om zelf een woning te (laten) ontwerpen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels