Boxbergerweg 55a te Wesepe

Geplaatst door: Hannink Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€332.500
Prijs tot:
€ 332.500
Oppervlakte vanaf:
5095 m2
Oppervlakte tot:
5095 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Op één van de mooiste locaties in de driehoek Raalte/Deventer/Olst bieden wij deze riante kavel te koop aan. De kavel heeft een afmeting van maar liefst 5.095 m². De ligging van de kavel in het buitengebied biedt veel rust en vrijheid. Het is een heerlijk besloten locatie wat u veel privacy biedt. De afstand tot de A1 ligt op ca. 15 autominuten. Een unieke kans om uw eigentijdse, bijna energie neutrale, huis te bouwen in een fraaie bosrijke omgeving.

Als koper van deze kavel bouwt u zelf uw droomhuis binnen de bebouwingsrichtlijnen die opgesteld zijn voor deze kavel. Plaatselijk bekend: Boxbergerweg 55A, 8124 PA te Wesepe. Kadastraal bekend: Gemeente Olst, sectie D, nummer 322 Grootte van het perceel: 50 are en 95 centiare (5.095 m²) Bebouwingsmogelijkheden: Het bestemming voorziet in de mogelijkheid voor het bouwen van een vrijstaande woning.

Er is een ontwerp beschikbaar waar reeds een vergunning op is verleend maar dit verplicht u tot niets, u kunt geheel uw eigen invulling er aan geven

Bouwregels en overige voorwaarden o.a.:
- Voor de kavel is een landschappelijk inrichtingsplan opgemaakt waarbij de beplanting uitstekend past in het landelijke karakter van de omgeving.
- Het hoofdgebouw mag uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd
- Uitsluitend bestemd voor het bouwen van een vrijstaande woning (dubbele bewoning is niet toegestaan).
- Maximale goothoogte: 4 meter.
- Maximum volume: 750 m³
- Maximum afmeting bijgebouw: 100 m²

Voor meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u naar het bestemmingplan (op te vragen via ons kantoor).

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels