Waterfront de Veene

Geplaatst door: Bax & van Kranenburg Beheer B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€325.000
Prijs tot:
€ 612.000
Oppervlakte vanaf:
717 m2
Oppervlakte tot:
1267 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
6

Project omschrijving

Wonen aan het water van de Afgedamde Maas, in een villa die helemaal naar uw wensen en passend bij úw leefstijl wordt ontworpen. Uw boot in uw eigen insteekhaven en het open vaarwater van de Maas voor de deur. Dát is Waterfront de Veene. 26 unieke vrije kavels aan de Afgedamde Maas in Veen, provincie Noord-Brabant.

Binnen Waterfront de Veene heeft u de mogelijkheid om een losse kavel te kopen en hier, in samenwerking met een architect, uw eigen woning op te realiseren. U kunt er ook voor kiezen om een kavel inclusief woning te kopen. Er zijn diverse type modelwoningen, welke speciaal voor de kavels van Waterfront de Veene zijn uitgewerkt. Bij ieder modelwoning kunt u kunt kiezen uit meerdere opties om de woning volledig naar wens aan te passen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels