Wierde Kavel Wirdum

Geplaatst door: Makelaardij Vastgoed Noordoost

Specificaties

Prijs vanaf:
€139.500
Prijs tot:
€ 139.500
Oppervlakte vanaf:
2105 m2
Oppervlakte tot:
2105 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Op de wierde van Wirdum(Gr.) wordt een bijzondere woonplek aangeboden.

Op de kavel van 2.105 m² staat een oude woning met bijgebouwen, deze bevinden zich in niet al te beste staat. De wierde van Wirdum heeft voor een groot deel een bebouwing met voor de streek karakteristieke woningen met lommerrijke tuinen, die losjes liggen gerangschikt rond een ruim en groen centrum, waar het eeuwenoude kerkje en het gezellige dorpshuis beeldbepalend zijn. Hier bevindt zich ook het bekende restaurant ’t Regthuys. Deze bijzondere plek ligt slechts op drie autoluwe kilometers van Loppersum, met o.a. veel voorzieningen zoals basisscholen, sportvoorzieningen waar onder een zwembad, het is een openluchtzwembad met zout water, winkels, huisartsenpraktijken en het treinstation. Met de trein ben je vanaf Loppersum in een kwartier in de het hart van de stad Groningen en s’ avonds laat zo weer thuis.

Er is tevens vanuit het dorp Wirdum een busverbinding met Groningen, Naast Loppersum heeft het nabijgelegen Appingedam en Delfzijl ook veel te bieden. Het aangeboden object ligt op het hoogste punt van de wierde, zonder achter- of overburen. Op de kavel bevindt zich een woning met schuur welke al 5 jaar niet bewoond is. Woning en schuur verkeren in slechte staat. De ± 18 meter brede en 110 meter diepe tuin, kenmerkt zich heden door veel overwoekerend echter eenvoudig te verwijderen groenopslag.


» Bezoek website

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels