Wolvega - Heerenveenseweg

Geplaatst door: Gemeente Weststellingwerf

Specificaties

Prijs vanaf:
€120.000
Prijs tot:
€ 125.000
Oppervlakte vanaf:
845 m2
Oppervlakte tot:
950 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Aan de Heerenveenseweg net aan de noordelijke rand van Wolvega staan nog 2 bouwkavels te koop. Bouwkavel 110 is in optie gegeven. Al vanaf €120.000 v.o.n. kunt u eigenaar worden van een van deze mooie kavels en uw droomhuis realiseren. Vrijstaand en nog net binnen de lintbebouwing van Wolvega; in de nabijheid van alle voorzieningen, maar ook direct grenzend aan de mooie natuurlijke omgeving. Kortom, een buitenkans!
- Vrijstaand wonen voor een aantrekkelijke prijs
- In de directe nabijheid van bos, landerijen en een zwemstrandje
- Scholen, kinderopvang, sport, muziek en een bloeiend verenigingsleven
- Volledig winkelaanbod binnen fietsafstand
- Prima bereikbaarheid: met de auto rijd je binnen enkele minuten de A32 op en ben je in 5 minuten bijv. bij ijsstadion Thialf
- Op de fiets binnen 5 minuten op het NS station met directe treinaansluiting op bijv. Schiphol
- De bus naar Heerenveen of Oosterwolde stopt op loopafstand vanaf het station Wolvega ligt aan de snelweg naar Utrecht, Amsterdam, Groningen en Leeuwarden. In tien autominuten ben je bij het voetbalstadion van SC Heerenveen, IJsstadion Thialf, bioscoop en theater.

Tegelijkertijd is Weststellingwerf omgeven door natuur, met water, bos en de vele vrijheden die dat biedt. In een bootje, met een paard of op de fiets, zit je al in een uniek gebied. Naast de rust van de regio, hebben de grotere kernen Wolvega en Noordwolde alle voorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen, alleenstaanden en ouderen. Tel daarbij de recreatieve, ruime en landelijke omgeving van Weststellingwerf en een mooiere plek om te wonen, vind je bijna niet.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels