Ypecolsga - Woudsend

Geplaatst door: O. Spoelstra

Specificaties

Prijs vanaf:
€85
Oppervlakte vanaf:
3760 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Tegen de rand van watersport dorp Woudsend ligt een unieke bouwkavel op slechts 40 meter van open water richting Slotermeer en Heegermeer. Het bouwen van een woning op deze locatie wordt mogelijk dankzij de gemeentelijke ruimte-voor-ruimte regeling: Het vervangen van in ongebruik geraakte agrarische opstallen door een woning. De gemeente stelt dat het hier een maatwerksituatie betreft en dat de architectonische invulling en de invulling van het erf hoogwaardig moet zijn.

De kavel biedt een wijds uitzicht over de velden en het Slotermeer. De voormalige bebouwing is reeds gesloopt en de grond is schoon.

De omvang van de kavel bedraagt 3.760 m2 (Woudsend C878). Het een en ander kan desgewenst worden uitgebreid met 1.315m2 (Woudsend C879) tot een totaal oppervlak van 5.075m2. 

Woudsend ligt in de zuid-westhoek van Friesland, op 12 minuten rijden van de A6 en op 15 minuten van de A7. Daarmee ligt bijvoorbeeld Amsterdam op circa 70 minuten rijafstand. En Groningen binnen 50 minuten.

De vermelde vraagprijs is excl. btw.

Vraag vrijblijvend meer informatie op via de button hieronder!
 

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels