Tooverkamp Zeeland

Geplaatst door: Ruimte voor Ruimte

Specificaties

Prijs vanaf:
€362.500
Oppervlakte vanaf:
4000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Ruime bouwkavel in de plaats Zeeland, provincie Noord-branbant.

Bouwkavel geschikt voor oprichting van een royale vrijstaand landhuis gelegen aan Tooverkamp ongenummerd te Zeeland. De kavel is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied “De Maashorst”.

De te bouwen woning komt te liggen in het landelijke buitengebied van Zeeland. U krijgt direct het gevoel van vrijheid en ruimte in deze omgeving van bossen, landerijen en rustgevend natuurschoon. Hier heeft u adembenemend uitzicht over de landerijen. Een ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van rust en privacy in het wonen.

Aan de Tooverkamp te Zeeland ligt deze toekomstige bouwkavel die thans nog deel uitmaakt van een groter perceel grasland. Het perceel is thans onbebouwd.

Uit de “Structuurvisie Buitengebied In Ontwikkeling” van de gemeente Landerd blijkt dat onder voorwaarden medewerking kan worden verleend aan de oprichting van een vrijstaande woning met bijgebouw.

De randvoorwaarden voor de bouw van vrijstaande woning bestaan, naast de gebruikelijke bebouwingsvoorschriften van het nog op te stellen bestemmingsplan, uit de “Algemene voorwaarden voor nieuwe ontwikkelingen”.

Een en ander is terug te vinden in de “Structuurvisie Buitengebied In Ontwikkeling” van de gemeente Landerd, die u kunt downloaden op de site van de gemeente Landerd.

Meer informatie is bovendien verkrijgbaar bij de makelaar.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels