Bronsbergen 10A

Geplaatst door: ten Hag makelaarsgroep

Specificaties

Prijs vanaf:
€380.000
Prijs tot:
€ 380.000
Oppervlakte vanaf:
1117 m2
Oppervlakte tot:
1117 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Heeft u altijd al uw eigen droomhuis willen realiseren? Dan is dit uw kans!

Op unieke locatie nabij de rivier de IJssel is een bouwkavel beschikbaar van maar liefst 1117 m². In het bestemmingsplan wordt aangegeven dat er een vrijstaande woning gebouwd mag worden. Wilt u wonen met werken combineren, dan is dat ook mogelijk. Aan huis gebonden beroepen zijn toegestaan. Er dient gebouwd te worden binnen het aangegeven bouwvlak. De maximale bouwhoogte van de woning is 10 meter en de maximale goothoogte is 4,5 meter.
De tweede bouwlaag van de woning dient aan de noordzijde uitgevoerd te worden als "dove" gevel. De voorgevel van de woning dient zichtbaar te zijn vanaf de weg. Aan de achterzijde van de woning heeft u een vrij uitzicht richting de IJssel. Deze kavel ligt weliswaar vlak aan de IJssel en met zicht op de IJssel, maar u heeft absoluut geen problemen bij hoogwater, daar het perceel meer dan 10 meter boven NAP ligt en op zandgrond dus ook nooit last van vocht
De bijgebouwen mogen samen een oppervlakte hebben van maximaal 75 m² en moeten gebouwd worden in het verlengde van de voorgevel van de woning.
De maximale bouwhoogte is 5,5 meter en de maximale goothoogte is 3 meter. Aan het begin van de gezamenlijke oprit zal als markering van het erf(entree) een solitaire boom geplaatst moeten worden (zie bijlage 1). Als versterking van de structuur van het voorerf moet aan beide zijden van de oprit een beukenhaag van 1,2 meter geplaatst worden. De nutsvoorzieningen (water en elektra) zijn nog niet aanwezig en moeten nog aangelegd worden vanaf de hoofdweg.

Vanwege het feit dat deze verkoop onderdeel uitmaakt van een project en er de nodige zaken geregeld dienen te worden met betrekking tot erfdienstbaarheden en verplichtingen vanuit de overheid, is gekozen voor een project notaris, zijnde notariskantoor Rouweler.

Deze keuze is een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst en de keuze is derhalve aan verkoper voorbehouden.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels