Het Lint Zwaagdijk

Geplaatst door: A. Wiering

Specificaties

Prijs vanaf:
€147.900
Prijs tot:
€ 204.900
Oppervlakte vanaf:
505 m2
Oppervlakte tot:
1218 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

De kavels zijn gelegen in een nieuwbouwwijk in het centrum van Zwaagdijk-oost, schuin tegenover de Multifunctionele Accommodatie "Over de Leek" en in de buurt van de RK kerk. Het winkelcentrum van Zwaagdijk-oost (met o.a. Aldi, Jumbo, Action en een aantal andere winkels) ligt op 820 meter afstand. Zwaagdijk-oost ligt in de gemeente Medemblik. Zwaagdijk-oost ligt precies tussen de plaatsjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, in de provincie Noord-Holland. Volgens de routeplanner van Google maps liggen de kavels op 43,5 km (29 autominuten) afstand van Amsterdam-Noord. In principe beschikken alle te koop staande kavels over blijvend vrij uitzicht over landerijen.

Een 100% garantie kan hier uiteraard nooit gegeven worden, maar gezien voorgaande plannen is het bijna zeker dat verdere woningbouw in het centrum van Zwaagdijk-oost plaats zal gaan vinden dichter bij de Zwaagdijk zelf, aan de zuidkant van Zwaagdijk ten westen en/of ten oosten van de huidige nieuwbouwwijken.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels