Het Zwolse Buiten: Buitenplaats Boshof

Geplaatst door: van Heijst & partners

Specificaties

Prijs vanaf:
€320.000
Prijs tot:
€ 340.000
Oppervlakte vanaf:
1413 m2
Oppervlakte tot:
1563 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Bouwkavels in Zwolle. Wilt u wonen op een landgoed in het groen en toch dichtbij de stad? Dan is Buitenplaats Boshof geschikt voor u.

Momenteel zijn nog twee kavels op Buitenplaats Boshof beschikbaar
Kavel A: oppervlakte: 1.563 m² € 340.000,- v.o.n. excl. btw
Kavel B: oppervlakte: 1.413 m² € 320.000,- v.o.n. excl. btw

Het is ook mogelijk om beide kavels samen te voegen tot één geheel en hier 1 woning op te realiseren.
Het bestemmingsplan biedt ruimte aan een gezamenlijke maximale inhoud van 3600 m³ per buitenplaats, te verdelen over maximaal drie wooneenheden. Uitgangspunt is dat bij iedere buitenplaats mogelijkheden zijn om aan huis verbonden beroeps– of bedrijfsactiviteiten uit te oefenen, waarbij de toegevoegde functie ondergeschikt is aan de woonfunctie en geen grote verkeersaantrekkende werking heeft.

Daarnaast is circa 800 m² gemeenschappelijk eigendom van de drie eigenaren van de woningen op Buitenplaats Boshof.

Het Zwolse Buiten
Net ten oosten van de stad Zwolle, in de buurt van de Wijthmenerplas, wordt het project “Het Zwolse Buiten” gerealiseerd. Het Zwolse Buiten bestaat uit meerdere buitenplaatsen in een gevarieerd landschap, waarin de aanwezige oude lanen, bossingels en bosschages een uitgesproken kleinschalig karakter hebben.

Buitenplaats Boshof
Eén van de buitenplaatsen die onderdeel uitmaakt van “Het Zwolse Buiten” is Buitenplaats Boshof. Deze buitenplaats heeft een oppervlakte van 5000 m². Buitenplaats Boshof ligt verscholen in het bos, omgeven door dichte beplanting. Via een smalle informele toegangsweg, dat aansluit op de recreatieve hoofdroute, wordt de buitenplaats omsloten. Door deze ligging is de privacy optimaal gewaarborgd.

Kavelconcept
Het huidige kavelconcept voor Buitenplaats Boshof geeft ruimte aan drie gelijkwaardige woonhuizen rondom een binnenhof, waarvan reeds 1 woning gerealiseerd is. Er wordt samenhang gecreëerd in de enscenering van gebouwen en tuinen. De overige woningen dienen qua uitstraling dan ook aan te sluiten op het beeld van de gerealiseerde woning. Voor inspiratie zijn enkele sfeerbeelden van bijpassende kempische bouwstijl als afbeelding bijgevoegd. De drie afzonderlijke woningen op de buitenplaats hebben allen een eigen privétuin rondom.
U kunt parkeren naast uw woning. Daarnaast is aan de entreeweg, net voor het binnenhof, ruimte voor enkele parkeerplaatsen voor bezoekers.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels