Logo

Veghels Buiten, deelgebied Het Gehucht , Veghel

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

Wonen in Veghels Buiten In Veghels Buiten woon je landelijk en midden in het groen. Heerlijk rustig en toch vlakbij alle voorzieningen: op maar 5 tot 10 minuten fietsen vind je scholen, winkels, sport- en uitgaansmogelijkheden. De huizen in Veghels Buiten worden gebouwd in erven en buurtschappen, net als vroeger de Brabantse gehuchten. Veghels Buiten is dan ook geïnspireerd op de historie en het karakteristieke landschap van het Brabantse platteland. Meer informatie over deze bouwkavel


Aangeboden door:

Lisette van Erp

Kenmerken

Plaats Veghel
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 15 bouwkavels
Prijs vanaf € 183.100
Prijs tot € 295.100
Oppervlakte vanaf 415 m²
Oppervlakte tot 716 m²
Locatie
  • Aan rustige weg
  • Beschutte ligging
  • In bosrijke omgeving
  • In woonwijk
  • Landelijk gelegen
  • Nabij uitvalswegen
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>