Logo

Workum – Algeraburren ong , Workum

Beschrijving


2 UNIEKE BOUWKAVELS
Twee unieke bouwkavels voor het realiseren van een woonboerderij en een schuurwoning gelegen aan doorgaand vaarwater Diepe Dolte, Elfstedenroute, direct nabij het centrum van Workum tussen de Algeraburren en de Aldewei.

Op deze magnifieke locatie stond ooit een historische (woon)boerderij (18m. x28 m.)met bijgebouwen.
Vanuit dit oogpunt mag hier een riante woonboerderij worden gerealiseerd, waar bijvoorbeeld het wonen en werken kan worden gecombineerd of als Kangeroo woning kan dienen, waarvan de ouders met kinderen onder 1 dak wonen. Andere woonvormen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Bouwkavel Woonboerderij
De bouwkavel Woonboerderij heeft een oppervlakte van circa 1900 m2
Deze bouwkavel is geschikt voor het realiseren van een woning van minimaal 400m2 vloeroppervlak.


Aangeboden door:

Kenmerken

Plaats Workum
Provincie Friesland
Aantal kavels 2 bouwkavels
Oppervlakte 1900 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>