Logo

Zaandam Ringweg 47 achter A en B , Zaandam

€ 395

Beschrijving

Wil jij in een omgeving wonen waar je omringd wordt door groen? Met ruimte voor meer beweging? Rust om je heen? Met tuinen waar je zelf groenten of kruiden kweekt, je samen met je gezin heerlijk vermaakt. Kortom, terug naar de natuur in een omgeving waar je een gezondere manier van leven kunt vormgeven? Deze royale kavels in Zaandam geven nieuwe duurzame woonmogelijkheden, modern en helemaal van deze tijd en toch met een stukje nostalgie van vroeger. 

Het echte buitengevoel:
De kavels zijn gesitueerd in landelijk gebied met veel groen. De charmes van vroeger komen terug in de architectuur, het landschap en de invulling van dit unieke stukje woongebied. Hier ervaar je straks het echte buitengevoel, je kan sporten, spelen, onthaasten en ontmoeten. De locatie biedt keuzes: gezellig samen tuinieren of lekker rustig in je eigen tuin ontspannen. De locatie biedt volop mogelijkheden voor een duurzame, gezonde leefstijl en ouderwets woonplezier.

Alle voorzieningen dichtbij:
De kavels zijn gelegen achter de Ringweg en liggen op een uitstekende locatie in het groen nabij het centrum van Zaandam. Aan voorzieningen geen gebrek.
De Zaanse polders, het Noord-Hollands Duinreservaat of het bruisende Amsterdam, de omgeving biedt u tal van recreatieve mogelijkheden. De omgeving rondom de twee kavels is ruim en groen van opzet, terwijl het centrum van Zaandam niet ver is. Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Schiphol zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Situatie:
Op de twee kavels die aangeboden worden is de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen. 

De kavels vallen binnen het bestemmingsplan Westzanerdijk.
De bouwkavels hebben een woonbestemming. U dient zelf de vergunning voor de bouw van uw woning aan te vragen. Voor het woningbouwplan zijn o.a. de volgende uitgangpunten van toepassing: 

- de vrijstaande woningen komen op het achtererf aan de Ringweg, zij zijn onderscheidend van elkaar, maar staan wel als ensemble op het boerenerf;
- beide bouwvlakken waarop de vrijstaande woningen gebouwd mogen worden zijn 7.4 m breed bij 11 m lang, de woningen hebben een maximale nokhoogte van 8 m, de dakvorm is een zadeldak, de dakhelling tussen de 40 en 45 graden.
- dit kan uitgebreid worden met een grote schuur, bij kavel A kan de oppervlakte van de schuur ca 108 m² worden, bij kavel B ca 114 m².

Bovenstaand zijn slechts enkele uitgangspunten. Voor een gedetailleerdere toelichting kunnen wij u in contact brengen met onze architect. Bel ons gerust voor verdere toelichting. Uiteraard kunt u ook uw eigen architect raadplegen.

KORTOM BOUW JE EIGEN DROOMHUIS OP EEN UNIEKE, RUSTIGE EN LANDELIJKE LOCATIE. 
 

Prijzen:
- Kavel A: 820 m² € 395.000,-- K.K.
- Kavel B: 905 m² € 425.000,-- K.K.
 
 
Kenmerken:
• Perceel van totaal ca 1.675 m² wordt nog definitief door het kadaster ingemeten;
• Notaris: naar keuze koper;
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend;
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
 
Oplevering: in overleg.


Aangeboden door:

Prismaat Makelaars O.G. Zaanstad B.V.

Kenmerken

Plaats Zaandam
Provincie Noord-Holland
Aantal kavels 2 bouwkavels
Prijs € 395
Oppervlakte 795 m²
Oppervlakte vanaf 880 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>