Logo

Bungalow met binnentuin

Bungalow
Delen:

Beschrijving

In het ontwerp is gezocht naar een indeling die ruim en licht voelt waarbij het aantal vierkante meters beperkt blijft. De waarde van het perceel ligt namelijk ook in het vrijstaan van de woning en het groen er omheen. Door de indeling met een patio halen we dit groene gevoel ook letterlijk naar binnen. Indeling: Aan de rechterzijde is plaats voor 2 auto’s naast elkaar onder een ruim overstek. Dit overstek maakt samen met het overstek aan de linkerzijde bij de woonkamer een mooie voorgevelcompositie die uitnodigend is. Onder het overstek bevindt zich de ruime vierkante hal met meterkast en garderobe. Vanuit de hal betreedt je via een transparante staal/glas taatsdeur de ruime leefruimte. Bij binnenkomst ervaar je door een zichtlijn direct de ruimte helemaal naar achter toe. De leefruimte is door verspringingen en de patio ingedeeld in een zitkamer aan de voorzijde (met terras), een werkhoek bij de patio en een leefkeuken aan de achterzijde. De zitkamer is ruim en licht, maar voelt toch geborgen. De eetkeuken is met zijn schiereiland een plek van samenkomst. Vanuit de leefruimte is een open hal te betreden waar zich toilet, logeerkamer en hoofdslaapkamer bevinden. De hoofdslaapkamer is met een dichte taatsdeur ruim open te zetten waardoor de ruimtes in elkaar overvloeien. Doordat de slaapkamer verder naar achter licht is er privacy met het terras aan de achterzijde. Vanuit de slaapkamer zijn de ruime inloopkast en badkamer te bereiken. De logeerkamer heeft een eigen kleinere maar praktische badkamer. In de hal bevindt zich een toilet die qua ligging voor beide slaapkamers als de leefruimte te gebruiken is. Ook is een ruim washok, technische ruimte en berging aan elkaar geschakeld. De woning heeft rondom veel lichtinval en door verspringende onderdelen is het meer dan een ‘doosje’.


Kenmerken

Prijs indicatie € 395.000
Woning type Bungalow
Bouw methode(s) Prefab bouw (Systeembouw)
Staalframebouw
Oppervlakte 155 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>