Logo

Kubistische woning met terrassen

Moderne woningen
Delen:

Beschrijving

Een prachtige moderne woning met veel glas en terrassen. De begane grond kenmerkt zich door een doorlopende horizontale lijn die de begane grond en verdieping scheidt. Hieronder wordt de gevel naar het zuiden en naar het terras toe zoveel mogelijk open en transparant gemaakt. Door de transparantie op de begane grond met het zicht op het terras en arachter het zwembad loopt de binnenruimte over in de buitenruimte. Op de begane grond is een ruime woonkeuken en een woonkamer gesitueerd, deze zijn gescheiden door een doorkijkhaard.


Kenmerken

Prijs indicatie € 595.000
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s) Prefab bouw (Systeembouw)
Staalframebouw
Oppervlakte 257 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>