Logo

Moderne kapwoning met veranda

Moderne woningen
Delen:

Beschrijving

Moderne kapwoning, ontworpen voor een kavel in Maasluis. Op de begane grond is vanuit de keuken de volledige glaspui open te zetten door middel van een vouwwand. Op deze manier loopt de veranda 100% over in de keuken. Op de hoek bij de eettafel is een schuifpui getekend welke in de hoek open gezet kan worden, zodat de buitenruimte onderdeel wordt van de binnenruimte en grenzen vervagen, mede doordat de slaapkamer daarboven oversteekt boven het terras. Op de verdieping is een ruime, maar praktische hal. Door de rechthoekige vorm voelt deze veel ruimer aan dan het werkelijk aantal m2 zijn. Hierdoor is geen sprake van een smalle ‘gang’ maar een ruimte waarin je elkaar kunt passeren, nog wat kunt neerzetten en het overzicht over de verdieping hebt. De master bedroom is tot in de nok en is een open ruimte. Het Franse balkonkozijn is extra hoog (3m) zodat erg veel licht naar binnen komt. Door halfhoge wanden te plaatsen ontstaan een semi-open inloopkast, inloopdouche en badkamer. Daarnaast zijn 2 zeer ruime kinderslaapkamers op deze verdieping gesitueerd. Tussen deze kamers is de badkamer geplaatst. Deze heeft een brede inloopdouche (1,4m) en dubbele wastafel. In het washok is ook de technische ruimte zodat het opwekken van warm water dicht bij de toestellen gebeurd die warm water verbruiken, dat is efficiënt, comfortabel en duurzaam. De eerste verdieping heeft nu wanden die schuin beginnen te lopen op 1,8m hoogte zodat alle meters bruikbaar zijn. Vanaf de hal op de eerste verdieping is een vaste trap naar een open 2e verdieping. Hier is geen afwerking meegenomen in de begroting. In het ontwerpproces zullen we bekijken wat hier precies gewenst is. De gevel bestaat uit een plint van donkere stenen (nu opgenomen in de begroting zijn MBI Geostylistix stenen), die zorgen voor een luxe uitstraling. Daarboven is pleisterwerk opgenomen met het volume van de entree in verduurzaamd hout. Het dak heeft rondom een overstek en bestaat uit vlakke keramische pannen.


Kenmerken

Prijs indicatie € 693.000
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s) Prefab bouw (Systeembouw)
Staalframebouw
Oppervlakte 308 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>