Logo

Moderne split level woning

Schuurwoning
Delen:

Beschrijving

In het moderne split level ontwerp zorgt de combinatie van hellende en platte daken voor een huiselijke maar toch moderne uitstraling, een huis om ‘thuis te komen’. De vorm hiervan wordt benadrukt door de witte kaders, die als een slinger de kappen, luifels en gevels met elkaar verbinden. Door de kap asymmetrisch te maken wordt de uitstraling modern, eigentijds en ook speels en dynamisch. Op het snijvlak van de twee kappen ontstaat een dynamisch lijnenspel. INDELING De split level woning huisvest twee families.

De families delen de woonkeuken en delen van het ontwerp zijn zo af te sluiten dat beide families ook gescheiden leefruimtes en slaapvertrekken hebben. Het split level deel van het ontwerp onder de kap herbergt een dubbelhoge eetkamer, een souterrain welke dient als ‘game-room’ en een woonkamer met weids uitzicht. Onder de nok bevindt zich de master bedroom met open spa en glas tot in de nok. MATERIALISATIE De drie hoofdvolumes van het gebouw krijgen elk een eigen materiaal voor de invulling van de gevels.

Zoals natuursteen , langwerpige, lichte steen en hout. Het dak wordt bekleed met kunst-leien of vlakke dakpannen. Verder komen er op verschillende plaatsen houtaccenten terug: aan de onderzijde en binnenzijde van de luifels en overstekken, als kader rondom de kozijnen in de dakkapellen en eventueel in een afdak bij de entree.


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Schuurwoning
Bouw methode(s) Prefab bouw (Systeembouw)
Staalframebouw
Oppervlakte 489 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>