Patiovilla

Villa
Een van de wensen was, dat de woning ruimtelijk en licht moest zijn. De Patiovilla heeft zichtassen op het Reierdiep en een oriëntatie op het zuidwesten. Blauwestad bestaat uit een aantal woongebieden en een groot meer. Het vormt een uniek waterwoongebied met ongeveer 1480 woningen. De kavel voor deze Patiovilla ligt in het woongebied Het Wold, grenzend aan het nieuwe natuurgebied Reiderwolde. Het Wold wordt een woongebied met een hoge natuurwaarde, waarop op open plekken tussen de struiken en bomen gebouwd kan worden. Op de grote bosrijke kavels zal men wonen in het midden van de natuur.

Aan de randen van Het Wold kun je tussen de bomen door, kijken naar het natuurgebied Reiderwolde of het Reierdiep. De woning is opgebouwd uit twee blokken: het noord-zuid blok met het woongedeelte, rondom een patio en georiënteerd op de vaart en het zuidwesten. En het oost-west blok met voorzieningen, zoals een carport, berging, bijkeuken, installatie en sanitair. Tussen deze twee blokken in bevindt zich de entree. De entree en de carport geven de woning een extra front aan de voorzijde. De Patiovilla beschikt over zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en op de verdieping.

 De woning heeft een overdekt entree en beschikt over een ruime entreezone bij binnenkomst. De keuken is gecombineerd met de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een mooi centraal kookeiland. Ook bevinden zich hier openslaande deuren naar de patio. Het woongedeelte is gericht op de Reierdiep, waardoor je vanuit hier mooi weg kunt kijken. De Patiovilla is levensloopbestendig. Zo is er een slaapkamer op de begane grond met een aangrenzende badkamer. Ook is er een (afgescheiden) werkruimte op de begane grond. In de woning is er voldoende bergruimte en is er zelfs een ruimte voor kunst. Daarnaast beschikt de woning ook over een ruime carport waar de auto’s kunnen staan.

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Villa
Bouw methode(s) Prefab bouw (Systeembouw)
Oppervlakte Op aanvraag

Geplaatst door

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieur (wanden en plafonds)
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures
Warmtepompen
Selecteer alle brochures
Zonne-energie
Selecteer alle brochures
Zwembadbouwers
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.