Logo

Aan 't Groenewoud-Swalmen , Swalmen

Vanaf € 181.485

Beschrijving

Bouwkavels in Swalmen aan de bosrand kunnen wij u een 15 tal vrije sector bouwkavels aanbieden.
613 m2 tot 749 m2.

De bouwkavels “Aan ‘t Groenewoud” worden uitgegeven door bouwontwikkeling Jongen en bieden u een unieke gelegenheid om uw eigen droomhuis te realiseren. De kavels zijn fantastisch gelegen aan de rand van de bebouwing, grenzend aan de bosrand van het natuurgebied Swalmen Nettetal.

De kavels zijn allen ruim van opzet . Dit garandeert u optimale rust en privacy. En toch bent u slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Roermond en is door de aanleg van de A73 en de N280 een optimale ontsluiting in alle richtingen gewaarborgd.


Aangeboden door:

particulier

Kenmerken

Plaats Swalmen
Provincie Limburg
Aantal kavels 15 bouwkavels
Prijs vanaf € 181.485
Prijs tot € 230.500
Oppervlakte vanaf 613 m²
Oppervlakte tot 784 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>