Webshop Categorieën

Uit onze webshop

Voorbeeldwoningen

Populaire bedrijven

Woonmagazines

Ontdek het pakket van 4 woonmagazines, waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt voor je verbouwingsplannen, verhuizing of het herinrichten van je woning. Deze prachtige glossy's zitten boordevol tips, trucs, droominterieurs en interviews, en zijn verkrijgbaar als pakket voor slechts € 26,80 of bestel ze los vanaf € 5,95. Het is de perfecte manier om deze zomer inspiratie op te doen!

Het keukenmagazine is een handige en inspirerende informatiebron als je plannen hebt om je keuken te verbouwen. Hierin vind je alles wat je moet weten bij het kopen van je droomkeuken.

Het nieuwste badkamermagazine biedt een overzicht van verschillende badkamerstijlen, handige tips voor het indelen en inrichten van je nieuwe badkamer, en inspirerende voorbeelden van droombadkamers.

Het haardenmagazine is dé referentie op het gebied van sfeerhaarden en kachels. In dit extra dikke magazine vind je inspirerende reportages, hartverwarmende foto's en informatie over alle mogelijkheden, overzichtelijk gerangschikt. Zo vind je gemakkelijk een haard of kachel die perfect bij jou en je woning past.

En omdat de vloer de basis vormt van je interieur, is het nieuwste vloerenmagazine een onmisbare gids. Hierin maak je kennis met het uitgebreide aanbod van vloeren dat tegenwoordig beschikbaar is, en het biedt waardevolle hulp bij het vinden van jouw nieuwe vloer.

Kortom, dit pakket biedt je de mogelijkheid om heerlijk weg te dromen en plannen te maken voor jouw nieuwe droominterieur!

UW haard

€ 6,95

Meer informatie
UW Badkamer

€ 6,95

Meer informatie
UW Keuken

€ 6,95

Meer informatie
UW vloer

€ 5,95

Meer informatie
4 UW magazines

€ 30,91

€ 26,80

Meer informatie
Aanbieding

€ 99,10

€ 60,00

Meer informatie
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.