Bouwgrond in de provincie Gelderland

De provincie Gelderland, gelegen in het centrum en oosten van Nederland, is een ideale plek voor het bouwen van je droomhuis, met zijn aantrekkelijke grondprijzen, vooral in vergelijking met de Randstad. Deze provincie blinkt uit in het bieden van gevarieerde natuur en ruime, groene landschappen, perfect voor degenen die op zoek zijn naar rust en vrijheid. Alle redenen om duurzaam te bouwen op een bouwkavel naar eigen keuze.


Bouwgrond Stoppelbergweg
€ 449.000 - 1 bouwkavel(s)
Beekbergen

Bouwgrond Eerbeekseweg
€ 429.000 - 1 bouwkavel(s)
Loenen

Bouwgrond Arnhemseweg
€ 850.000 - 1 bouwkavel(s)
Beekbergen

Bouwgrond Hoofdweg 160 nst
€ 325.000 - 1 bouwkavel(s)
Loenen

Bouwkavel Methusalemlaan 57
€ 495.000 - 1 bouwkavel(s)
Ugchelen

Bouwgrond Kemperbergerweg 69
€ 695.000 - 1 bouwkavel(s)
Arnhem

Bouwgrond Molenstraat 110
€ 225.000 - 1 bouwkavel(s)
Apeldoorn

Bouwgrond Heralaan
€ 530.000 - 1 bouwkavel(s)
Apeldoorn

Bouwgrond Heralaan 57
€ 325.000 - 1 bouwkavel(s)
Apeldoorn

Arnhem, Gaardenhage
Vanaf € 383.646 - 17 bouwkavel(s)
Arnhem

Het beste van Gelderland

Gekenmerkt door de historische steden zoals Arnhem en Nijmegen, staat deze provincie bekend om zijn natuur en culturele rijkdom. De prachtige Veluwe, het rivierenlandschap, en de uitgestrekte bossen en heidevelden zijn slechts een paar van de belangrijkste kenmerken van deze veelzijdige provincie. Historische steden en pittoreske dorpen verspreid over het landschap tonen een rijke geschiedenis en cultuur, waaronder kastelen, landhuizen, en oude centra. Ruimte genoeg om de perfecte bouwkavel te vinden.


Bouwgrond kopen in Gelderland

In de provincie Gelderland springen vijf steden eruit vanwege hun unieke kenmerken. Nijmegen, rijk aan Romeinse geschiedenis en beroemd om de jaarlijkse Vierdaagse wandeltocht, vormt een historisch hoogtepunt. Arnhem, de hoofdstad, is bekend om zijn rol in de Tweede Wereldoorlog tijdens de Slag om Arnhem, evenals attracties zoals het Openluchtmuseum en de Burgers' Zoo. Apeldoorn trekt bezoekers met het voormalige koninklijke Paleis Het Loo en de nabijgelegen natuurgebieden zoals de Hoge Veluwe. Ede, beroemd om het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park De Hoge Veluwe, en Doetinchem, een centraal regionaal centrum bekend om zijn levendige winkel- en eetcultuur, completeren deze lijst, elk met hun eigen unieke bijdrage aan de rijke tapestry van Gelderland. Redenen genoeg om op zoek te gaan naar een kavel om je droomwensen te realiseren. 


Bouwkavel Alert!

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de provincie Gelderland? Meld je dan nu aan voor ons Bouwkavel Alert! Via deze handige nieuwsbrief ontvang je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in jouw gekozen provincie. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!


Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond kan een uitdaging zijn. Het is verstandig om eerst een goede oriëntatie te doen op de beschikbare kavels en hun locaties. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Je kan eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.


Casco Magazine

Dit tijdschrift richt zich op iedereen die zich bezighoudt met duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het simpelweg fascinerend vindt. Lees hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis.

Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.