Logo
Adverteren bouw gerelateerde bedrijven

Adverteren bouw gerelateerde bedrijven

Ideaal voor bouwbedrijven, architecten en bouw gerelateerde bouwleveranciers.

De website bouwkavelsonline.nl is een populair, online platform, waar de consument heel eenvoudig en gericht een bouwkavel kan zoeken en vinden. De bezoekers van deze website kunnen onder andere via Google maps zoeken naar bouwkavels in de omgeving waar zij een eigen woning wensen te bouwen. Bouwkavelsonline.nl is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd. Met een paar klikken heeft u het gewenste resultaat. Kijk op https://bouwkavelsonline.nl.

Bouwkavelsonline.nl heeft jaarlijks ruim 880.000 bezoekers.

Deze aantallen zijn samengesteld op 11 februari 2020. Meer weten over de actuele cijfers en het bezoekersverkeer van Bouwkavelsonline.nl? We sturen deze gegevens met plezier naar u toe.

WILT U ADVERTEREN!

Bouwkavelsonline.nl biedt bouw-gerelateerde bedrijven de kans om in contact te komen met aspirant bouwers. Via een slim systeem krijgt u opt-in adressen, waar u informatie over uw bedrijf naartoe kunt sturen. Zo kunt u in contact komen met potentiële kopers van bouwkavels, die maar één doel hebben: het bouwen van een droomhuis. Wij brengen u eenvoudig en tegen lage kosten in contact met een gemotiveerde doelgroep.

Adverteren kan landelijk maar ook per provincie zijn er mogelijkheden. Heeft u interesse om te adverteren?

U kunt contact met ons opnemen door een email te sturen naar: verkoop@bouwmedia.nl of bel met ons op 023-5219858.

Natuurlijk kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie.

Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>