Bouwgrond in de provincie Overijssel

In de provincie Overijssel, gelegen in het oostelijke deel van Nederland, vind je de perfecte omgeving voor het bouwen van je ideale woning. Het landelijke karakter van deze provincie, met haar ruime woonboerderijen en uitgebreide landgoederen, biedt een unieke kans om te genieten van uitgestrekte landschappen en de vrije natuur. Hier kun je optimaal genieten van landelijk wonen in een serene en natuurrijke omgeving.

Bouwkavel de Belte 3 B
€ 400.000 - 1 bouwkavel(s)
Lemele

Bouwgrond Migaweg
€ 550.000 - 1 bouwkavel(s)
Dalmsholte

Bouwgrond Hoofdstraat
€ 135.000 - 1 bouwkavel(s)
Vroomshoop

Bouwgrond Barkeweg
€ 150.000 - 1 bouwkavel(s)
Ommen

Bouwgrond Beerzerhaar 36 te Beerzerveld (Bouwnr.1) en (Bouwnr3)
Vanaf € 275.000 - 2 bouwkavel(s)
Den Ham

Bouwgrond Meester Kunstweg
Vanaf € 280.000 - 1 bouwkavel(s)
Vriezenveen

Bouwgrond Hessenweg West 14 A
€ 450.000 - 1 bouwkavel(s)
Ommen

Bouwgrond Sibculo
Vanaf € 255.450 - 4 bouwkavel(s)
Sibculo

Bouwgrond Stokkelersweg 1
€ 385.000 - 1 bouwkavel(s)
Almelo

Bouwgrond Weth. H.H. Korteboslaan
€ 395.000 - 1 bouwkavel(s)
Rijssen

Het beste van Overijssel

Deze provincie staat bekend om zijn natuur en culturele rijkdom. De natuurlijke pracht, met de rivier de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, de uitgestrekte bossen en landgoederen zijn slechts een paar belangrijke kenmerken van deze prachtige provincie. Historische dorpen en steden verspreid over het landschap tonen traditionele en moderne architectuur, waaronder statige landhuizen, kerken en stedelijke centra. In deze provincie wordt diverse bouwgrond aangeboden.

Bouwgrond kopen

In Overijssel worden diverse bouwkavels aangeboden in en om de talrijke steden en gemeentes die deze provincie telt. Zwolle is de hoofdstad. Deze stad valt op door zijn historische charme en culturele dynamiek. Enschede, de grootste stad, staat bekend om zijn technologische innovaties en de prestigieuze Universiteit Twente. Deventer, rijk aan geschiedenis, trekt bezoekers met zijn jaarlijkse boekenmarkt en goed bewaarde historische architectuur. Hengelo speelt een cruciale rol in de industrie en technologie, vooral binnen de hightech sector. Ten slotte combineert Almelo historische en moderne kenmerken, en staat bekend om zijn groene landschappen en waterrijke omgeving. Samen vormen deze steden het economische, culturele en historische hart van Overijssel.

Bouwkavel Alert!

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de provincie Overijssel? Meld je dan nu aan voor ons Bouwkavel Alert! Via deze handige nieuwsbrief ontvang je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in jouw gekozen provincie. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!

Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond in de provincie Overijssel kan een uitdaging zijn. Het is verstandig om eerst een goede oriëntatie te doen op de beschikbare kavels en hun locaties. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Je kan eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.

Casco Magazine

Dit tijdschrift richt zich op iedereen die zich bezighoudt met duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het simpelweg fascinerend vindt. Lees hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis.

Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.