Bouwgrond in de provincie Groningen

De provincie Groningen, gelegen in het noordoosten van Nederland, is de ideale plek voor het bouwen van je droomhuis, met zijn aantrekkelijke grondprijzen, vooral in vergelijking met de Randstad. Deze provincie blinkt uit in het bieden van uitgestrekte natuur en ruime, open landschappen, perfect voor degenen die op zoek zijn naar rust en vrijheid. Alle redenen om duurzaam te bouwen op een bouwkavel naar eigen keuze.

Bouwgrond Enzelenzerlaan 2
€ 399.000 - 1 bouwkavel(s)
Garrelsweer

Bouwgrond Fraeilemaweg
€ 145.000 - 1 bouwkavel(s)
Losdorp

Bouwgrond Fivelkade
€ 175.000 - 1 bouwkavel(s)
Appingedam

Willem Alexanderlaan
Vanaf € 99.000 - 7 bouwkavel(s)
Appingedam

Bouwgrond Schipperslaan 2
€ 85.000 - 1 bouwkavel(s)
Bierum

Bouwgrond Menthedaweg 8 a
€ 198.000 - 1 bouwkavel(s)
Middelstum

Eemsmond, De Laan Zuid in Warffum
Vanaf € 63.489 - 5 bouwkavel(s)
Uithuizen

Bouwgrond Concordiastraat - Delfzijl
€ 381.755 - 1 bouwkavel(s)
Delfzijl

Bouwkavel Havenstraat 8
€ 175.000 - 1 bouwkavel(s)
Thesinge

Het beste van Groningen

Gekenmerkt door de energieke universiteitsstad Groningen, staat deze provincie bekend om zijn natuur en culturele rijkdom. De natuurlijke pracht, met de Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed) en het Lauwersmeer, de uitgestrekte horizon van dit polderlandschap zijn slechts een paar belangrijke kenmerken van deze oer-Hollandse provincie. Historische dorpen verspreid over het landschap tonen traditionele architectuur, waaronder herenboerderijen, kerken en borgen. Ruimte genoeg om de perfecte bouwkavel te vinden.


Bouwgrond kopen in Groningen

De drie grootste steden van de provincie Groningen zijn DelfzijlVeendam en de hoofdstad van de provincie Groningen. Deze stad staat bekend om zijn historische charme en bruisende studentenleven. Delfzijl, gelegen aan de kust, speelt een cruciale rol in de industriële en maritieme sector, met een van de grootste zeehavens van Nederland. Veendam, bekend om zijn historie in turfwinning, dit verleden van Veendam herken je nog altijd wanneer je door de stad loopt. Vrij wonen of dichter bij de grote stad Groningen, in deze provincie worden diverse bouwkavels aangeboden om je woonwensen waar te maken.


Bouwkavel Alert!

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de provincie Groningen? Meld je dan nu aan voor ons Bouwkavel Alert! Via deze handige nieuwsbrief ontvang je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in jouw gekozen provincie. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!


Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond kan een uitdaging zijn. Het is verstandig om eerst een goede oriëntatie te doen op de beschikbare kavels en hun locaties. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Je kan eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.


Casco Magazine

Dit tijdschrift richt zich op iedereen die zich bezighoudt met duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het simpelweg fascinerend vindt. Lees hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis.

Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.