Bouwgrond in Delfzijl

Zoekt u een bouwkavel in of vlakbij Delfzijl? Bouwkavelsonline.nl heeft alle aanbod van bouwgrond met woonbestemming in en om Delfzijl voor u op een rijtje gezet. Op deze manier bent u een stap dichterbij in de realisatie van uw nieuw te bouwen droomhuis. Maak uw keuze op basis van de ligging. Kiest u voor wonen aan het water, in het centrum, buiten de bebouwde kom, in een woonwijk of bosrijke omgeving? Vragen waarop u op deze website antwoord vindt.

Delfzijl
Delfzijl heeft een dynamische woonomgeving. Hier wordt winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd. Ook de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie bepaalt u zelf de locatie waar uw droomhuis gebouwd gaat worden. Te midden van alle drukte of buitenaf in de natuur.

Locatie
In en rondom Delfzijl vindt u meerdere unieke bouwkavels voor de realisatie van uw woonwensen. Zoekt u een locatie waar het leven bruisend is of kiest u voor een natuurlijke omgeving. Ieder kavel heeft zijn eigen kenmerken. U bepaalt zelf de omgeving waarin u wenst te wonen.

Waar moet de bouwgrond aan voldoen
Om er zeker van te zijn dat u uw droomhuis op een bouwkavel mag bouwen, moet u controleren of de bouwgrond voorzien is van een zogenaamde woonbestemming. Deze informatie kunt u vinden in het bestemmingsplan van Delfzijl. Belangrijk zijn ook de bebouwingsvoorschriften. Hierin staat bepaald waaraan uw nieuw te bouwen huis moet voldoen. Vaak speelt het straatbeeld hierbij een belangrijke rol.

Bouwtips
Bepaal vooraf wat uw wensen zijn. Zoals de oppervlakte van de bouwgrond, de prijs, de infrastructuur, de ligging ten opzichte van scholen, winkels en natuur. Houdt bij het bouwen van het huis de ligging van de zon goed in de gaten, dit kan een energiebesparing opleveren. Bereken ook de ruimte voor bijvoorbeeld een vrijstaande garage, schuur, botenhuis, zwembad en tuin.

Bouwkavelsonline.nl helpt u in uw zoektocht naar de perfecte bouwgrond, waarop u uw droomhuis kunt realiseren. Op deze site vindt u alle beschikbare bouwkavels in en om Delfzijl.

Bouwgrond Concordiastraat - Delfzijl
€ 381.755 - 1 bouwkavel(s)
Delfzijl

Willem Alexanderlaan
Vanaf € 99.000 - 7 bouwkavel(s)
Appingedam

Bouwgrond Fivelkade
€ 175.000 - 1 bouwkavel(s)
Appingedam

Bouwgrond Schipperslaan 2
€ 85.000 - 1 bouwkavel(s)
Bierum

Bouwgrond Fraeilemaweg
€ 145.000 - 1 bouwkavel(s)
Losdorp

Bouwgrond Kokslaan - Wagenborgen
€ 109 - 1 bouwkavel(s)
Wagenborgen

Bouwgrond Enzelenzerlaan 2
€ 399.000 - 1 bouwkavel(s)
Garrelsweer

Bouwgrond Hamrikkerweg
€ 140.000 - 1 bouwkavel(s)
Scheemda

Bouwgrond Jeldingaheerd
Vanaf € 95.400 - 2 bouwkavel(s)
Schildwolde

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriƫnteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.