Bouwgrond in de provincie Limburg

De provincie Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn prachtige, heuvelachtige landschap, dat uniek is in Nederland. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Vergeleken met de drukkere steden in het noorden, biedt Limburg een rustiger en ontspannen levenstempo, wat aantrekkelijk kan zijn voor mensen die de drukte van de grote stad willen vermijden.


Bouwgrond Veldstraat 3
€ 139.000 - 1 bouwkavel(s)
Beegden

Bouwkavels Heel
Vanaf € 189.000 - 5 bouwkavel(s)
Heel

Bouwkavels 4 en 11
Vanaf € 415.000 - 2 bouwkavel(s)
Herten

Noenevershof kavel 4-en-6
Vanaf € 125.000 - 2 bouwkavel(s)
Buggenum

CENTRUM VAN KESSENICH BELGIE MOLENWEGSKE
Vanaf € 124.540 - 4 bouwkavel(s)
Stevensweert

Bouwgrond Overkwartier 9c
€ 172.000 - 1 bouwkavel(s)
Montfort

Aan 't Groenewoud-Swalmen
Vanaf € 181.485 - 15 bouwkavel(s)
Swalmen

Bouwkavel Vloedmolenweg
€ 300.000 - 1 bouwkavel(s)
Stramproy

Vrouwenhof
Vanaf € 84.051 - 17 bouwkavel(s)
Weert

Bouwgrond Lewieze
Prijs op aanvraag - 12 bouwkavel(s)
Stramproy

Het beste van Limburg

Gekenmerkt door de bruisende stad Maastricht, staat deze provincie bekend om zijn natuur en culturele rijkdom. De natuurlijke pracht, met het Nationaal Park De Meinweg en de Maasvallei, de uitgestrekte horizon van dit heuvelachtige landschap zijn slechts een paar belangrijke kenmerken van deze provincie in het zuiden van Nederland. Historische steden en pittoreske dorpen verspreid over het landschap tonen traditionele architectuur, waaronder vakwerkhuizen, kerken en kastelen. In deze provincie vindt je pittoreske woonkavels waar je jouw woonwensen kan waarmaken.


Bouwgrond kopen in Limburg

In Limburg zijn vijf steden prominent: Maastricht, bekend om zijn rijke geschiedenis en universiteit; Heerlen, met een erfgoed in mijnbouw en moderne architectuur; Sittard-Geleen, beroemd om zijn historische centra en culturele evenementen; Venlo, een handelsstad met historische charme; en Roermond, bekend om zijn historisch centrum en Designer Outlet. Deze steden vormen samen het economische en culturele hart van Limburg. Te midden van deze steden en het glooiende landschap worden diverse bouwkavels aangeboden om zelf te bebouwen.


Bouwkavel Alert!

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de provincie Limburg? Meld je dan nu aan voor ons Bouwkavel Alert! Via deze handige nieuwsbrief ontvang je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in jouw gekozen provincie. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!


Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond kan een uitdaging zijn. Het is verstandig om eerst een goede oriëntatie te doen op de beschikbare kavels en hun locaties. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Je kan eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.


Casco Magazine

Dit tijdschrift richt zich op iedereen die zich bezighoudt met duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het simpelweg fascinerend vindt. Lees hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis.

Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.