Bouwgrond in de provincie Friesland

Friesland, in het prachtige noorden van Nederland, biedt betaalbare grond en prachtige natuur. Deze provincie is ideaal voor het bouwen van je droomhuis, met open landschappen en rust. Fryslân blinkt uit in cultuur, watersport, en vier nationale parken, waaronder de UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Het is een oase van rust en natuurlijke schoonheid, perfect voor liefhebbers van watersport.

Boarnsterhim, woningbouwplan Grut Palma
Vanaf € 170.759 - 4 bouwkavel(s)
Grou

Bouwgrond Wide Stege 6
€ 89.000 - 1 bouwkavel(s)
Akkrum

Bouwkavel Vrije kavel (Bouwnr. 39)
€ 197.000 - 1 bouwkavel(s)
Leeuwarden

Bouwgrond Groenedijk 39
€ 1.575.000 - 1 bouwkavel(s)
Sneek

Bouwgrond Puoldyk fase 3 Dronrijp
Vanaf € 229.000 - 4 bouwkavel(s)
Dronrijp

Bouwgrond Wopkje Kooistralan 6
€ 645.000 - 1 bouwkavel(s)
Leeuwarden

Bouwkavel Karst Leemburgleane 14
€ 290.000 - 1 bouwkavel(s)
Leeuwarden

Bouwgrond Karst Leemburgleane 3
€ 274.000 - 1 bouwkavel(s)
Leeuwarden

Bouwgrond de Plasse 3 - Terband
€ 300.000 - 1 bouwkavel(s)
Terband

Bouwkavek De Kluft
€ 127.937 - 1 bouwkavel(s)
Tjalleberd

Het beste van Friesland

Deze provincie staat bekend om zijn unieke cultuur en prachtige landschappen. De natuurlijke schoonheid, met de Friese meren en het IJsselmeer, en de idyllische dorpen kenmerken deze authentieke provincie. Historische dorpen en steden verspreid over het landschap tonen traditionele architectuur, waaronder statige boerderijen, kerken en stinsen. Er is ruimte genoeg om een perfecte bouwkavel te vinden.


Bouwgrond kopen in Friesland

Friesland is beroemd om zijn elf steden, beroemd vanwege de Elfstedentocht, de hoofdstad Leeuwarden, het zeilcentrum Sneek, het pittoreske IJlst, het historische Sloten, het maritieme Stavoren, het cultureel rijke Hindeloopen, het artistieke Workum, het monumentale Bolsward, de havenstad Harlingen, het sterrenkundige Franeker en het historisch belangrijke Dokkum. Deze steden, elk met unieke kenmerken, vormen een essentieel onderdeel van de Friese identiteit en geschiedenis. Naast deze fantastische plaatsen is er ruimte genoeg om in alle rust en vrijheid te kunnen wonen, je hoeft alleen de bouwkavel van je dromen te vinden.


Bouwkavel Alert!

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de provincie Friesland? Meld je dan nu aan voor ons Bouwkavel Alert! Via deze handige nieuwsbrief ontvang je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in jouw gekozen provincie. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!


Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond kan een uitdaging zijn. Het is verstandig om eerst een goede oriëntatie te doen op de beschikbare kavels en hun locaties. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Je kan eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.


Casco Magazine

Dit tijdschrift richt zich op iedereen die zich bezighoudt met duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het simpelweg fascinerend vindt. Lees hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis.

Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.