Bouwgrond in de provincie Drenthe

In het noordoosten van Nederland bevindt zich de provincie Drenthe, waar de bouwkavels - in vergelijking met de Randstad - meer betaalbaar zijn. Als je waarde hecht aan een hechte gemeenschap, kun je overwegen om je te vestigen in de buurt van dorpjes waar lokale evenementen en activiteiten plaatsvinden. Drenthe is relatief dunbevolkt binnen Nederland, waardoor natuur, rust en ruimte altijd binnen handbereik zijn. Tegelijkertijd bruist de provincie van bedrijvigheid, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen, werken en recreëren.

Bouwgrond Hijkerweg 5
€ 350.000 - 1 bouwkavel(s)
Hooghalen

Bouwgrond Groningerstraat 15
€ 235.000 - 1 bouwkavel(s)
Assen

Bouwkavel Bruntingerweg 31
€ 290.000 - 1 bouwkavel(s)
Wijster

Bouwgrond Zuidzijde 21 a
€ 295.000 - 1 bouwkavel(s)
Odoornerveen

Bouwkavel Nieuwe Es 6 a
€ 175.000 - 1 bouwkavel(s)
Wijster

Bouwgrond Hoekbree 111
€ 300.000 - 1 bouwkavel(s)
Assen

Bouwgrond Hoofdvaartsweg 170
€ 445.000 - 1 bouwkavel(s)
Assen

Bouwgrond Dwarsplaatsen Zuid
€ 135.000 - 16 bouwkavel(s)
Gasselternijveen

Bouwgrond Spijkerboorsdijk
€ 324.000 - 2 bouwkavel(s)
Annen

Bouwgrond 99 Zuidlaarderweg
€ 325.000 - 1 bouwkavel(s)
Annen

Het beste van Drenthe

Kenmerkend voor Drenthe is de combinatie van natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom. Van de schilderachtige heidevelden en uitgestrekte bossen tot de historische hunebedden, Drenthe biedt een unieke mix van oer-Hollandse landschappen en erfgoed. Historische dorpen en gehuchten verspreid over de provincie tonen traditionele architectuur en bieden een serene woonomgeving. Een uitgelezen kans om de perfecte bouwgrond te vinden.


Bouwgrond kopen in Drenthe

In Drenthe vind je enkele belangrijke plaatsen, waaronder de provinciale hoofdstad Assen, evenals EmmenHoogeveenMeppel en Coevorden. Hoewel deze gemeenschappen niet kunnen wedijveren met de grootte van steden in andere gebieden, bieden ze een serene, landelijke levensstijl te midden van de weelderige natuur en uitgestrekte open ruimtes die kenmerkend zijn voor de provincie Drenthe. In deze provincie worden diverse bouwkavels aangeboden om in alle rust te kunnen wonen en genieten.


Bouwkavel Alert!

Op zoek naar een bouwkavel in de provincie Drenthe? Meld je dan aan voor ons Bouwkavel Alert! Met deze handige nieuwsbrief krijg je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in Drenthe. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!


Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond kan een uitdaging zijn. Een goede oriëntatie op de beschikbare kavels en hun locaties is essentieel. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Zoek eenvoudig naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.


Casco Magazine

Dit tijdschrift is gericht op iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het gewoonweg fascinerend vindt. Ontdek hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis in Drenthe.


Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.