Bouwgrond in de provincie Flevoland

De provincie Flevoland, gelegen in het centrum van Nederland, is de ideale plek voor het bouwen van je droomhuis. Overweeg je een woning aan het water, te midden van de natuur, of omringd door opvallende architectuur? Flevoland biedt unieke kansen: hier kun je betaalbaar je eigen huis bouwen met veel vrijheid. Flevoland is wereldwijd bijzonder. Voorheen was dit gebied grotendeels water met enkel Urk en Schokland als eilandjes. Nu is het 's werelds grootste polder, ontstaan op de bodem van de Zuiderzee in de 20e eeuw, ontwikkeld met hedendaagse inzichten.

Buitenhof
Vanaf € 180.000 - 0 bouwkavel(s)
Lelystad

Bouwgrond Francis Beaufortlaan 78 b
€ 360.000 - 1 bouwkavel(s)
Almere

zeewolde, recreatiepark horsterwold
Vanaf € 83.500 - 1 bouwkavel(s)
Zeewolde

Bouwgrond Titus Brandsmalaan 70 B
€ 175.000 - 1 bouwkavel(s)
Almere

Nobelhorst - Almere
Prijs op aanvraag - 0 bouwkavel(s)
Almere Hout

Bouwgrond Spinozalaan 33 b
€ 275.000 - 1 bouwkavel(s)
Almere

Bouwgrond David Humeweg 52
€ 225.000 - 1 bouwkavel(s)
Almere

Bouwgrond Meanderlaan 9
Vanaf € 400.000 - 1 bouwkavel(s)
Almere

Vogelhorst - Almere
Prijs op aanvraag - 0 bouwkavel(s)
Almere

Bouwgrond Mastbos
€ 625.000 - 1 bouwkavel(s)
Almere

Het beste van Flevoland

Gekenmerkt door moderne steden zoals Almere en Lelystad, staat deze provincie bekend om zijn innovatieve karakter en culturele diversiteit. De natuurlijke pracht, met het IJsselmeer en de Oostvaardersplassen, en de unieke polderlandschappen zijn slechts een paar belangrijke kenmerken van deze jonge, dynamische provincie. Nieuwe steden en dorpen in het landschap tonen moderne architectuur, waaronder duurzame woningen en innovatieve bedrijven. Ruimte genoeg om de perfecte bouwkavel te vinden.


Bouwgrond kopen in Flevoland

Flevoland, de jongste provincie in Nederland, heeft Lelystad als haar provinciale hoofdstad. Deze provincie omvat zes gemeenten: AlmereDrontenLelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Zowel in de steden, als in de meer landelijke gebieden van de provincie, vindt je bouwkavels waarop je jouw droomhuis kan bouwen.


Bouwkavel Alert!

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de provincie Flevoland? Meld je dan nu aan voor ons Bouwkavel Alert! Via deze handige nieuwsbrief ontvang je direct een melding in je mailbox zodra er een nieuw kavel beschikbaar komt in jouw gekozen provincie. Zo mis je geen enkele kans om jouw droomkavel te vinden!


Vind je droomkavel op Bouwkavelsonline.nl

Het zoeken naar de juiste bouwgrond kan een uitdaging zijn. Het is verstandig om eerst een goede oriëntatie te doen op de beschikbare kavels en hun locaties. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kavelverkopers. Je kan eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwkavels in heel Nederland; in een oogopslag zie je waar en in welke provincie of stad deze kavels aangeboden worden.


Casco Magazine

Dit tijdschrift richt zich op iedereen die zich bezighoudt met duurzaam zelfbouwen, of je nu al een zelfbouwproject hebt voltooid, er momenteel mee bezig bent, plannen hebt om te beginnen, of het simpelweg fascinerend vindt. Lees hoe anderen je voorgingen in hun zoektocht, oriëntatie en realisatie van hun droomhuis.

Klik hier voor meer in formatie over Casco magazine

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.