Groothuisbouw Emmeloord

Wij zijn Groothuisbouw Emmeloord. 

Het bouwbedrijf dat luxe vrijstaande woningen bouwt door heel Nederland, aangepast aan de persoonlijke wensen en voorkeuren van onze opdrachtgevers. Dat betekent dat onze opdrachtgevers zelf hun favoriete woningtype selecteren en vervolgens zelf kiezen in welke maatvoering, uitvoering en kleurstelling wij hun droomwoning mogen bouwen. Dat concept slaat aan, want met ruim 200 medewerkers bouwen wij ca. 260 gepersonaliseerde woningen per jaar.

Uw nieuwe woning al ruim voor de bouw beleven? Ook dat kan bij Groothuisbouw! Met vijf volledig ingerichte modelwoningen in Emmeloord kunt u de sfeer van uw nieuwe woning al proeven voordat de bouw is gestart. Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten u graag in Emmeloord!

Groothuisbouw Emmeloord

Voorbeeld woningen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Deel dit artikel:

Aanbevolen bouwkavels

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan
Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriƫnteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.