UW keuken

€ 6,95

Heb je plannen om een nieuwe keuken te kopen of je bestaande keuken te verbouwen? Ben je op zoek naar informatie en inspiratie? Of het nu gaat om het upgraden van je inbouwapparatuur, het overstappen van gas naar inductie, het vinden van een nieuwe recirculatie afzuigkap, of het realiseren van een compleet nieuwe keuken, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je de showroom bezoekt.

Om je hierbij te ondersteunen, is er nu het nieuwste keukenmagazine, UW Keuken: een handige en inspirerende informatiebron waarin je alles vindt wat je moet weten bij het kopen van je droomkeuken.

Keukennieuws en stappenplan

In dit glossy keukenmagazine vind je een overzicht van verschillende keukenstijlen, handige tips voor het indelen van je nieuwe keuken, een stappenplan, een handige checklist en de laatste ontwikkelingen op het gebied van inbouwapparatuur. Eigenlijk bevat het magazine alle informatie over relevante onderwerpen met betrekking tot keukens, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan met je keukenproject.

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te ori├źnteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.