UW vloer magazine

€ 5,95

De vloer vormt de basis van je interieur en het maken van de juiste keuze gaat verder dan alleen het bepalen van het materiaal en de kleur die bij je smaak passen. Het nieuwste vloerenmagazine, UW Vloer Magazine, helpt je op weg in het uitgebreide aanbod van vloermogelijkheden en dient als een handige gids bij het vinden van jouw ideale vloer.

Ontdek verschillende opties

In dit magazine worden de mogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd in verschillende rubrieken. Van houten vloeren en visgraat parket tot laminaat, PVC en tegels. Bovendien worden ook de populaire "look-a-likes" behandeld, die tegenwoordig enorm in trek zijn. Deze vloeren hebben dezelfde uitstraling als echt hout of natuursteen, maar zijn praktischer in onderhoud en gebruik.

Nu je een beter idee begint te krijgen van wat je graag op de vloer wilt hebben, is het tijd om de kleur te kiezen. Denk hierbij aan de meubels die je wilt behouden en hoe deze zullen passen bij de kleur van de vloer. Overweeg je misschien ook om de muren een nieuw likje verf te geven? En heb je nagedacht over vloerverwarming?

Met deze tips in gedachten kun je tijdens het doorbladeren van het nieuwste vloerenmagazine ongetwijfeld de vloer vinden die het beste bij jou en jouw woonruimte past. We wensen je veel inspiratie toe!

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriƫnteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.