Uw-Haard Magazine

€ 6,95

Ben je op zoek naar een nieuwe haard of kachel? In het gloednieuwe haardenmagazine, UW Haard, vind je een schat aan informatie en inspiratie. Het is dé aanrader als je op zoek bent naar jouw droomhaard.

Alles wat je wilt weten over haarden en kachels

Dit nieuwste haardenmagazine is het ultieme naslagwerk op het gebied van sfeerhaarden en kachels. Het extra dikke magazine staat vol met inspirerende reportages, prachtige foto's en uitgebreide informatie over alle mogelijkheden, overzichtelijk ingedeeld in verschillende rubrieken. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om de haard of kachel te vinden die perfect past bij jou en jouw woning.

Ontdek alles over inbouwhaarden, gashaarden, cv-haarden, pelletkachels, speksteenkachels, vrijstaande kachels, doorkijkhaarden, hanghaarden, hoekhaarden, liftdeurhaarden, elektrische haarden, houtgestookte haarden en gasgestookte haarden, evenals inbouwhaarden en schouwen.

Met dit magazine heb je alle informatie binnen handbereik om de juiste keuze te maken.

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.