Schuurwoning met inpandige veranda

Schuurwoning
Schuurwoningen kenmerken zich door sobere en eenvoudige vormen. Dat geldt ook voor deze schuurwoning. Door middel van natuurlijke materialen krijgt deze woning volledig haar eigen stijl. Denk hierbij aan de zwarte houten gevelbekleding (Cape Cod) en de eiken kolommen die zijn verwerkt in de inpandige veranda. Ondanks de landelijke stijl van een schuurwoning, komt dit type woning ook steeds vaker voor in nieuwbouwwijken. Deze woning is gebouwd op een prachtige vrije kavel. Door te kiezen voor het basismodel Trentino hebben de opdrachtgevers gekozen voor veel licht in de woning. Dit basismodel heeft vanuit de standaard namelijk veel raampartijen. Een uitstekende keuze voor een royale vrije kavel.

Wil je weten wat de kosten van deze woning zijn? Vraag dan de gratis inspiratiecalculatie aan via onze website: Selekthuis.nl

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Schuurwoning
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte 279 m2

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.