Eigentijdse vrijstaande woning

Moderne woningen
Deze ideale woning heeft een eigen karakter en stijl gekregen. Het witte gevelsauswerk in combinatie met de zwarte accenten zoals kozijnen, voordeur en topgevel geeft de woning een moderne kleurstelling. Naast de moderne kleuren, krijgt de woning ook een landelijke touch door de houten roedeverdeling op de beglazing en de houten gevelbekleding. Door de aanbouw is een bijkeuken en een fijne open leefkeuken mogelijk geworden. Naast een ruime woonkamer is er ook een werkkamer gerealiseerd die natuurlijk ook kan dienen als speelkamer voor kinderen. Op de eerste verdieping hebben de opdrachtgevers ervoor gekozen om twee ruime slaapkamers te creëren.

Daarnaast is er een ruime inloopkast gesitueerd in één van de slaapkamers. Naast de badkamer en het toilet is de overgebleven ruimte ingericht als wasruimte. Deze kan ook als slaapkamer worden ingericht, waardoor je drie slaapkamers op de verdieping kunt creëren. Tot slot is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Hier is er een grote ruimte met een extra dakraam. Deze ruimte kan op verschillende manier ingericht worden, zowel als opslagruimte of als slaapkamer. Al met al een woning die de mogelijkheden biedt tot vier slaapkamers.

Wil je meer weten over deze woning? Wil je een gratis prijsindicatie opvragen? Bekijk onze website: selekthuis.nl

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte 277 m2

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.