Kubistische vrijstaande woning

Bungalow

Zoek je een moderne strakke woning met een praktische indeling? Deze kubistische vrijstaande woning biedt veel woonruimte met een praktische indeling. Ontdek de details van deze moderne woning!

Indelingen en opties

Deze woning met plat dak is voorzien van twee woonlagen: een begane grond en een eerste verdieping. Door de ruime afmetingen van de woning, is er genoeg ruimte voor een mooie indeling.

De begane grond bestaat uit vier vertrekken. Een woonkamer aan de voorzijde van de woning en een keuken aan de achterzijde. Deze ruimtes worden gescheiden door twee schuifdeuren. Ideaal voor een gezinswoning! De gerealiseerde aanbouw met plat dak wordt gebruikt als bergingsruimte. In de hal van de woning is de vaste trap naar de eerste verdieping te vinden.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gecreëerd. Eén van deze slaapkamers heeft een open inloopkast. Ook is er een badkamer met open inloopdouche gecreëerd. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een indeling met drie slaapkamers. Toch biedt deze woning ook genoeg ruimte voor vier slaapkamers. De indeling is gemakkelijk aan te passen naar jouw wensen, want bij SelektHuis zit je niet vast aan standaard indelingen. 

Details en uitbreiding

Door het toepassen van verschillende details hebben de bewoners hun ideale woning weten te creëren. Een geïsoleerde aanbouw met plat dak zorgt voor een extra bergingsruimte. Verder is er een extra kast en een open inloopdouche gecreëerd op de eerste verdieping.

Het exterieur van de woning is ook volledig naar wens gemaakt. De kleur van de gevelstenen typeert de woning. Dit geeft een jaren '30 uitstraling, maar wel met een moderne vormgeving vanwege de kubistische bouw. De gewijzigde indeling van de kozijnen zorgt voor een optimale lichtinval in de woning. Door het toepassen van extra zonnepanelen is de woning nog energiezuiniger geworden. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor de portemonnee!

Wil je weten wat deze vrijstaande woning kost? Vraag hier een gratis inspiratiecalculatie aan!

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Bungalow
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.