Luxe eigentijdse villa

Villa
De stijl en het karakter van deze woning is niet in één term te vatten. De opdrachtgevers hebben gebruik gemaakt diverse elementen uit verschillende stijlen. Zo hebben ze gekozen voor een rieten kap en topgevels bekleed met Cape Cod. Beide elementen typeren de landelijke bouwstijl. Tegenover de landelijke elementen staan de moderne donkere tinten die ook gebruikt zijn bij deze villa. Zo is de entree van deze woning een echte eyecatcher. Dit is te danken aan de strak vormgegeven donkere risaliet. Deze strakke vormgeving is ook terug te zien in de serre, dakkapellen en de aangebouwde veranda. Door de combinatie van landelijke en moderne elementen, heeft deze luxe villa een uniek en eigen karakter gekregen.

Wil je weten wat deze eigentijdse villa kost? Klik dan op de link en vraag de gratis inspiratiecalculatie aan via onze website: Selekthuis.nl

Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Villa
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte 398 m2

Geplaatst door

Selekthuis

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen

Meer informatie aanvragen

Wilt u ook informatie aanvragen bij onze andere partners?

Architectenbureaus
Selecteer alle brochures
Badkamers
Selecteer alle brochures
Betonvloeren
Selecteer alle brochures
Domotica
Selecteer alle brochures
Huizenbouwers
Selecteer alle brochures
Interieurarchitecten
Selecteer alle brochures
Kelders
Selecteer alle brochures
Keukens en inbouwapparatuur
Selecteer alle brochures

Bouwkavel Alert

KAVEL ALERT: meld je nu aan en ontvang de nieuwe kavels in de provincie naar keuze!

Meld je aan

Aanbevolen bouwkavels

Voorbeeldwoningen

Bouwkavels Online

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.