Logo

5 voordelen van slimme rolgordijnen


Slimme rolgordijnen worden binnen korte tijd een must-have in huis. Deze elektrische rolgordijnen mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw interieur. Ben je benieuwd wat slimme rolgordijnen dan precies zijn? Dit gaan wij je uitleggen. Lees verder want wij hebben vijf voordelen van slimme rolgordijnen voor jou op een rijtje gezet!

 

Comfort

Slimme rolgordijnen bieden enorm comfort in huis. Wij zullen je een voorbeeld geven; je ligt net lekker op de bank je favoriete serie of film te kijken, maar dan komen er zonnestralen op je televisie waardoor je het niet meer goed kan zien. Eigenlijk heb je helemaal geen zin om van de bank af te komen en je rolgordijnen omlaag te doen. Dat snappen we! Daarom kunnen slimme rolgordijnen elektrisch worden bediend via bijvoorbeeld je smartphone of een afstandsbediening. Hierdoor hoef jij niet van de bank af, hoe comfortabel is dat!?

Dit is nog maar een van de vele voorbeelden waarbij slimme rolgordijnen op maat de ideale oplossing zijn. 

 

Privacy

We vertelden net hoeveel comfort slimme rolgordijnen bieden. Naast comfort is privacy ook een must in huis. Slimme rolgordijnen kunnen jou de privacy in huis bieden die jij wilt. Zo is het mogelijk om de rolgordijnen vanaf afstand te bedienen, maar het is ook mogelijk om slimme scenes in te stellen. Wil jij wanneer je ’s ochtends beneden komt niet gelijk vol in het zicht zitten, maar toch wat licht door de ramen ontvangen? Stel de slimme scene dan zo in dat ze ’s ochtends omhooggaan wanneer jij beneden komt en op de hoogte hangen waarbij omwonenden jou niet kunnen zien, maar je toch daglicht ontvangt! 

 

Kind- en dierveilig

Een ander voordeel van slimme rolgordijnen is het feit dat ze kind- en dierveilig zijn. Aan slimme rolgordijnen zitten geen lange trekkoorden meer, omdat ze elektrisch te bedienen zijn. Hierdoor kunnen kinderen en dieren veilig spelen en rondrennen zonder dat ze verstrikt raken in een rolgordijn koord. 

 

Samenwerken met slimme apparaten

Slimme rolgordijnen kunnen ook samenwerken met andere slimme apparaten. Bijvoorbeeld een Apple HomePod mini, slimme verlichting, slimme sloten en ga zo maar door. Heb of wil jij graag een volledig smart home? Dan passen slimme rolgordijnen hier helemaal bij! 

 

Toegankelijk voor vrijwel iedereen

Dat slimme rolgordijnen toegankelijk zijn voor iedereen is misschien niet iets wat je had verwacht. Juist door de elektrische bediening is het toegankelijk voor vrijwel iedereen. Of je de elektrische rolgordijnen nu met een smartphone bediend of met een afstandsbediening, je hoeft niet meer op te staan om je rolgordijnen te bedienen. Heb jij bijvoorbeeld moeite met lopen? Dan zijn slimme rolgordijnen de oplossing voor jouw huis! Een klik op je smartphone of afstandsbediening en je rolgordijnen komen in beweging. 

 


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>