Logo

De perfecte veranda


Een veranda kent veel voordelen: meer leefruimte met een luxueuze uitstraling, een hogere waarde aan een woning en je haalt het binnen leven naar buiten en andersom. Bij het ontwerpen van een veranda zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk die een overkapping comfortabel maken. Lees verder voor inspiratie voor de perfecte veranda voor jou.  

Een comfortabele zitplek 

Een veranda geeft tijdens de koudere maanden de mogelijkheid om ook dan het buitengevoel te krijgen. Wanneer je het hele jaar door hier zit, zijn comfortabele meubelen nodig. Bij een nieuwe veranda moet je dus wel nieuwe tuinmeubels kopen. Maar welk meubilair voor de tuin brengt het meeste comfort? Een tuin loungeset heeft fijne kussens om op te zitten en uren te genieten van de sfeervolle omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.  

Bij het kiezen van het tuinmeubilair moet je goed letten op de beschikbare ruimte en de stijl van de omgeving. Een loungeset komt in verschillende materialen en iedere loungeset heeft daarom een andere uitstraling. Wanneer je één vaste stijl in de tuin wilt hanteren, match dan goed het materiaal met de rest van de sfeer.

Een buitenkeuken voor het diner 

Een buitenkeuken in de veranda is de perfecte plek om lekker te koken, heerlijk in de frisse buitenlucht. Daarnaast is de plek ideaal omdat de keuken overdekt staat. Hierdoor zullen er minder snel beschadigingen opgelopen worden en de levensduur langer zijn. Een bekend onderdeel van een buitenkeuken is de barbecue. In een keuken in de veranda is het mogelijk om een bekende Green Egg of een gasbarbecue te verwerken (met afzuiging). Op deze manier hoef je hem ook niet op te bergen. 

De warme zomerdagen maken het perfect om lekker te vertoeven in de veranda met de aroma van het overheerlijke gemarineerde vlees. Na een middag bruin worden in de zon is het tijd om te dineren met de familie tijdens een barbecue.

Met vrienden en familie aan de bar

Met een bar in de veranda heb je altijd plek voor een leuk feestje. Naast dat het erg functioneel is, brengt het ook sfeer in de overkapping. Met een bar heb je altijd een plek om drankjes te drinken en borrelhapjes te eten met vrienden of familie. Met sfeervolle verlichting, borden en een flessenwand maak je de uitbreiding van de veranda helemaal af. 

Om de sfeer van een echt café te creëren plaats je een tapinstallatie in het schap van de bar met barkrukken eraan. Let er hier wel bij op dat het past bij de rest van de stijl van de veranda. Hiermee wordt de overkapping één mooi geheel.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>